Interieuradvies in Utrecht

Op zoek naar Interieuradvies in Utrecht?

Ik ga graag de uitdaging aan om een passend interieur te ontwerpen voor jouw huis in Utrecht! Door te luisteren naar de persoonlijke wensen van de klant ontstaat er uiteindelijk een uitgebreid interieur plan op maat. 

Wanneer je aan de slag gaat met het (opnieuw) inrichten van je woning kom je voor enorm veel keuzes te staan. Wellicht ga je verbouwen of verhuizen en is het visualiseren hiervan een uitdaging.

Mogelijk heb je al wel ideeën over welke sfeer je graag zou zien in je (nieuwe) woning maar hoe ga je dit realiseren en kom je tot een harmonieus en kloppend geheel? En hoe zorg je ervoor dat al die keuzes straks leiden tot het gewenste eindresultaat?

Studio MOS kan je hierbij helpen!

Studio MOS denkt graag met met je mee over hoe we jouw woonwensen kunnen realiseren. Door het maken van een interieurontwerp op maat, waar precies de onderdelen in zitten waar jij hulp bij kunt gebruiken.

Van het visualiseren van de sfeer of de ruimte in 2D of 3D of tot en met een compleet meubelplan met shoppinglist, samen kijken we waar jij mee geholpen bent.

In jouw interieuradvies op maat zit alles wat jij nodig hebt om een inspirerend interieur te realiseren.

Interieurstylist Utrecht

Studio MOS helpt jou je droominterieur te realiseren door:

Interieuradvies aan huis in Utrecht

De werkwijze van Studio MOS

het begint altijd met een gesprek om jou en je wensen te leren kennen. Hiervoor kan ik bij je langskomen in Utrecht, maar dit gesprek kan ook online. Een interieurplan bestaat, afhankelijk van de vraag, uit een aantal onderdelen.

Na een kennismakingsgesprek bepalen we samen waar de behoeftes liggen en welke onderdelen er in het interieurontwerp zitten, waarna ik een concreet voorstel doe met prijsopgave doe. Wanneer deze akkoord is gaan we aan de slag.

Bij elk interieurplan worden van tevoren een aantal contactmomenten ingepland waarin we de feedback bespreken en eventuele aanpassingen meenemen alvorens we naar het volgende onderdeel gaan.

Zo blijft het interieurplan precies aansluiten op jouw wensen!

Interieurstylist Utrecht

Een interieurplan op maat

Elk interieurontwerp is maatwerk, zo ook de offerte. Jij kiest wat voor jou van belang is en betaalt hierdoor nooit teveel. De onderdelen die (afhankelijk van de vraag) in het interieurplan zitten zijn:

Interieuradvies nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Twijfel je? Stel gerust eerst je vragen. 

Mariella van Leeuwen van Studio Mos