Interieuradvies jaren 30 woning

Woon je in een jaren 30 woning of heb je er een aangekocht en wil je deze modern inrichten maar ook passend bij de oude stijl? Dan zit je hier goed.

Je bent niet voor niets gevallen voor een dergelijke sfeervolle woning, maar hoe maak je het nu eigen én van nu, met respect en aandacht voor de oude details en waarbij het één kloppend geheel is? Ik neem je graag mee in alle verschillende mogelijkheden.

Bijvoorbeeld een maatwerk kast naar je wens die ook nog eens perfect integreert met de klassieke en-suite deuren? Geen probleem!

Wanneer je door een verbouwing of verhuizing aan de slag gaat met het (opnieuw) inrichten van je jaren ’30 woning kom je voor enorm veel keuzes te staan. Wellicht heb je al wel een idee welke sfeer je wilt bereiken maar hoe kom je tot een harmonieus en geheel wat in balans is? En hoe zorg je ervoor dat al die keuzes straks leiden tot dat fijne eindresultaat?

Jaren 30 woning interieuradvies

Studio MOS kan je hierbij helpen!

Graag denk ik met met je mee over hoe we jouw woonwens kunnen realiseren. Door het maken van een interieurontwerp op maat, waar precies de onderdelen in zitten waar jij hulp bij kunt gebruiken.

Van het visualiseren van de sfeer of de ruimte in 2D of 3D of tot en met een compleet meubelplan met shoppinglist, samen kijken we waar jij mee geholpen bent.

In jouw interieuradvies op maat zit alles wat jij nodig hebt om een inspirerend interieur te realiseren voor jouw woning in Amersfoort.

” Super goede ervaring met Mariella gehad. Ze neemt echt de tijd om te luisteren naar je wensen en kwam vervolgens met een voorstel voor een inrichting die helemaal aansloot bij onze wensen. Dat voelde ze echt top aan. Vervolgens goede begeleiding gehad bij het kiezen van de juiste meubels en ze was altijd bereikbaar. “

Jespers

” Prettig contact, snel reactie, goed meegedacht! “

Renee

” Mariëlla is een fijn mens om mee samen te werken. Ze kwam goed voorbereid over en heeft eerst inspiratie gedeeld om te kijken of we op dezelfde lijn wbt ideeën zaten. Tijdens de fotoshoot verliep alles voorspoedig en kwam ze met leuke ideeën over hoe mijn keramiek gestyled kon worden. “

Marieke
Jaren 30 woning interieur hal

Interieurstylist Jaren 30 woning

Studio MOS helpt jou je droominterieur te realiseren door:

Interieuradvies aan huis

De werkwijze van Studio MOS

het begint altijd met een gesprek om jou en je wensen te leren kennen. Een interieurontwerp bestaat, afhankelijk van de vraag, uit een aantal onderdelen.

Na een kennismakingsgesprek bepalen we samen welke onderdelen daar in zitten en doe ik een concreet voorstel met een prijsopgave. Wanneer deze akkoord is gaan we aan de slag.

Bij elk kleur en interieuradvies worden van tevoren een aantal contactmomenten ingepland waarin we de feedback bespreken en eventuele aanpassingen meenemen alvorens we naar het volgende onderdeel gaan.
Zo blijft het ontwerp precies aansluiten op jouw wensen!

jaren 30 woning meubel interieur

Een greep uit de projecten van Studio MOS

Gezinswoning Amsterdam

Interieurontwerp & meubelvoorstel

Gezinswoning 1900

Totaal Interieurontwerp

Karakteristieke Stadswoning

3D Visualisatie verbouwing & Ontwerp maatwerk meubels
jaren 30 woning trap interieur

Jaren 30 woning interieuradvies

Een interieurplan op maat

Elk interieurontwerp is maatwerk, zo ook de offerte. Jij kiest wat voor jou van belang is en betaalt hierdoor nooit teveel. De onderdelen die (afhankelijk van de vraag) in het interieurplan zitten zijn:

Interieuradvies nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Twijfel je? Stel gerust eerst je vragen. 

Mariëlla van Leeuwen van Studio Mos