About me

Studio MOS is een creatieve studio die uitnodigende en authentieke ruimtes ontwerpt. Naast interieurontwerp en styling van woonhuizen en commerciële ruimtes richt studio MOS zich op productstyling en setdesign.

‘Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Opgeleid als interieurstylist aan Academie Artemis, startte ik als stylist bij Loods 5. Na een aantal jaar maakte ik de overstap naar Lukkien, een creatief productie huis dat content produceert in de vorm van film en fotografie campagnes. Als onderdeel van het Art Department was ik betrokken bij zowel de ontwerpfase als de uitvoering. Een dynamische wereld waar ik voor klanten als Philips en Unilever setdesigns en de styling van foto- en filmshoots verzorgde. Ik hielp mijn klanten hun verhaal te vertellen door de juiste sfeer te vangen en te vertalen naar beeld.

Door de jaren heen groeide mijn wens om meer blijvende ontwerpen te maken. Zo ontstond het idee om mijn eigen ontwerpstudio te beginnen, wat leidde tot de start van studio MOS. Nu combineer ik graag mijn passie voor interieur met mijn liefde voor mooi beeld’.

‘Klanten omschrijven mij als gepassioneerd, open in communicatie, creatief en met oog voor detail’

Mariella van Leeuwen van Studio Mos
Je thuis voelen, zowel in je eigen huis als in je werkomgeving, is belangrijk. De sfeer in een ruimte bepaalt voor grote mate je gemoedstoestand. Studio MOS zorgt voor een interieur dat eenheid uitstraalt, in balans is en ook direct ‘eigen’ voelt.

The best rooms have something to say
about the people who live in them