About me

Studio MOS is een creatieve studio die uitnodigende en authentieke ruimtes ontwerpt. Naast interieurontwerp van woonhuizen & commerciële ruimtes richt studio MOS zich op production design en styling van fotoshoots.

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven en zo lang als ik mij kan herinneren ben ik gepassioneerd over interieur. Opgeleid als interieurstylist aan Academie Artemis, deed ik een tiental jaar ervaring op als interieur stylist. Bij Loods 5 deed ik de styling van de inspiratie ruimtes en bij een creatief productie huis dat visuele content produceert, verzorgde ik voor klanten als Philips en Unilever setdesigns en de styling van foto- en filmshoots. Ik hielp mijn klanten hun verhaal te vertellen door de juiste sfeer te vangen en te vertalen naar mooi beeld.

Door de jaren heen groeide mijn wens om meer blijvende ontwerpen te maken, wat leidde tot de start van Studio MOS. Nu combineer ik mijn passie voor interieur met mijn liefde voor mooi beeld.

Wat ik belangrijk vind in de samenwerking met mijn klanten/ het team is een persoonlijke aanpak en heldere communicatie.

Het leukste aan mijn werk vind wanneer ik het ontwerp gerealiseerd zie worden en ik mijn klant kan verrassen met ideeën en oplossingen die zij zelf nooit bedacht zouden hebben.

‘Klanten omschrijven mij als gepassioneerd, open in communicatie, creatief, een tikje eigenwijs en met oog voor detail’

Mariëlla van Leeuwen van Studio Mos

Je thuis voelen, zowel in je eigen huis als in je werkomgeving, is belangrijk. De sfeer in een ruimte bepaalt voor grote mate je gemoedstoestand. Studio MOS uit Amersfoort zorgt voor een interieur dat eenheid uitstraalt, in balans is en ook direct ‘eigen’ voelt.

The best rooms have something to say
about the people who live in them